top of page

Linked-in Yapay Zeka Destekli Abonelik Planı Oluşturuyor

Bu hizmet, işletmelerin profillerini artırmalarına yardımcı olmak için yapay zeka tarafından desteklenen içerik oluşturma ve takipçi sayılarını artırmak için yeni araçlar gibi özellikler sunuyor. Bu yeni özelliklerin bir parçası olarak, işletmeler aylık 99 dolara kadar olan ücretler karşılığında LinkedIn Premium Şirket Sayfası aboneliği alabilirler.



LinkedIn, Microsoft tarafından satın alındıktan sonra iş modelini çeşitlendirmeye devam ediyor gibi görünüyor. LinkedIn'in amacı, işletmelerin profillerini yükseltmek için yeni araçlar sunmakla kalmayıp aynı zamanda genel olarak daha yararlı hale gelmektir. Bu, LinkedIn'in profesyoneller ve prosumerlar için bir sosyal profili olarak güvenli bir alan oluşturma çabasıyla örtüşmektedir.


LinkedIn, yeni Premium Şirket Sayfasını altı gün önce yayınlamaya başladı ancak bu duyuru pek dikkat çekmedi. Ancak, bu konuda bir pazarlama danışmanı ve TechCrunch gibi kaynaklar bunu keşfetti.


LinkedIn'den Suzi Owens'in açıklamasına göre, yeni Premium Şirket Sayfası, işletmelerin müşteri çekmelerine, itibar oluşturmalarına ve hedef kitlelerine dikkat çekmelerine yardımcı olmak amacıyla tasarlanmıştır.


Bu premium şirket sayfasının fiyatlandırması hakkında hemen detay verilmemiş, ancak bu özelliğe uygun olan sayfa yöneticilerinin bu bilgilere erişebildiği belirtilmiş. Bir pazarlama danışmanı, bu hizmetin aylık 99,99 dolardan başladığını ve yıllık aboneliklerde 839,88 dolara kadar düştüğünü belirtmiş.

5 görüntüleme

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page